Salt la continut


Fotografie
- - - - -

Decodare Sony Ericsson Vivaz U5i


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 joker007

joker007

    Junior Member

  • Members
  • 7 Postari:

Postat 21 April 2011 - 03:44 PM

Am un Sony Ericsson Vivaz U5i codat in reteaua Orange Spania si as dori sa stiu daca se poate decoda acasa si care este solutia cea mai ieftina.

#2 dany.d

dany.d

    Moderator

  • Moderators
  • 633 Postari:

Postat 21 April 2011 - 03:50 PM

acasa la ce te referi? in romania sau la tine acasa?
cred ca aproape orice service care se respecta il poate debloca.
spune de unde esti si poate te indrumam.
spor

#3 joker007

joker007

    Junior Member

  • Members
  • 7 Postari:

Postat 21 April 2011 - 03:55 PM

acasa la ce te referi? in romania sau la tine acasa?
cred ca aproape orice service care se respecta il poate debloca.
spor


ma refer sa-l decodez eu singur in casa prin cablu sau prin imei, insa vreau o solutie mai ieftina deoarece am fost la un service si mi-a cerut 35€

#4 dean

dean

    Depanator GSM

  • Service GSM
  • 190 Postari:

Postat 21 April 2011 - 05:31 PM

Nu exista solutii ieftine pentru acest model de telefon, doar sa astepti un an doi poate o aparea ceva.......................

#5 joker007

joker007

    Junior Member

  • Members
  • 7 Postari:

Postat 21 April 2011 - 06:01 PM

Nu exista solutii ieftine pentru acest model de telefon, doar sa astepti un an doi poate o aparea ceva.......................


multumesc pentru raspuns, totusi nu exista nici o solutie macar la 20 € maxim?

#6 dany.d

dany.d

    Moderator

  • Moderators
  • 633 Postari:

Postat 22 April 2011 - 08:36 AM

se face cu setool si e mai ieftin, daca nu se face pe baza de imei dar te ajunge pe la 40e.

#7 joker007

joker007

    Junior Member

  • Members
  • 7 Postari:

Postat 22 April 2011 - 09:59 AM

se face cu setool si e mai ieftin, daca nu se face pe baza de imei dar te ajunge pe la 40e.


Am descarcat ultima versiune v1.104 de pe pagina oficiala deoarece linkul de pe acest forum nu functioneaza insa imi apare o eroare "setool2 smart card error"

#8 dany.d

dany.d

    Moderator

  • Moderators
  • 633 Postari:

Postat 22 April 2011 - 11:47 AM

pai trebuie sa ai si interfata(boxul) de setool. fara el nu poti deschide.

#9 joker007

joker007

    Junior Member

  • Members
  • 7 Postari:

Postat 22 April 2011 - 12:24 PM

pai trebuie sa ai si interfata(boxul) de setool. fara el nu poti deschide.


sa inteleg ca trebuie sa cumpar asta http://www.ipmart.co...6.php?prod=8516 si daca da, dupa ce il cumpar pot sa imi decodez telefonul sau mai trebuie sa platesc ceva? te rog sa ma scuzi daca intrebarile mele par stupide dar nu stiu mai nimic despre setool

#10 joker007

joker007

    Junior Member

  • Members
  • 7 Postari:

Postat 22 April 2011 - 02:35 PM

L-am decodat pe baza de imei cu 18€, multumesc tuturor celor care au incercat sa ma ajute.

#11 cristi33

cristi33

    Junior Member

  • Members
  • 4 Postari:

Postat 22 April 2011 - 04:44 PM

L-am decodat pe baza de imei cu 18€, multumesc tuturor celor care au incercat sa ma ajute.


de curiozitate cine a fost flamandul ala care ti-a facut la 18 euro? am si eu 5 de facut...

#12 joker007

joker007

    Junior Member

  • Members
  • 7 Postari:

Postat 22 April 2011 - 04:57 PM

de curiozitate cine a fost flamandul ala care ti-a facut la 18 euro? am si eu 5 de facut...


L-am decodat aici http://www.codigosporimei.es/ costa 20€ insa pentru ca avem cont pe GSMspain m-a costat 18. Am lasat un mesaj pe forumul gsmspain unde am scris ca vreau sa imi decodez telefonul si ca astept oferte, am primit vreo 6 oferte intre 18-20€ iar eu am ales una de 18. Nu stiu sigur dar cred ca daca vrei sa decodezi mai multe telefoane o sa te coste mai putin.




0 useri citesc topicul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi